Fotoshoot Soesterduinen Amersfoort

Dit is niet de eerste keer dat ik een fotoshoot op de Soesterduinen heb vastgelegd en waarschijnlijk ook niet de laatste keer! Ook dit prachtige koppel koos voor deze fotogenieke locatie om hun zwangerschap vast te leggen; zandverstuivingen, bossen en heide. Extra bijzonder, omdat dit hun eerste kindje is én dit koppel deels in Nederland en deels in Turkije woont.

Soesterduinen fotoshoot Amersfoort 9
Fotoshoot soesterduinen
zwangerschapsshoot soesterduinen
Fotoshoot soesterduinen
Fotoshoot soesterduinen
zwangerschapsshoot soesterduinen
loveshoot soesterduinen
fotograaf amersfoort en utrecht

Yesim draagt trouwens een jurk uit mijn klantengarderobe. De klantengarderobe is gratis beschikbaar bij alle soorten shoots. Liever je eigen kleding? Dat kan natuurlijk ook! Na het boeken ontvang je een minigids vol handige tips ter voorbereiding van jullie fotoshoot.

Ook een fotoshoot op de Soesterduinen boeken?

Dat kan! Een fotoshoot op de Soesterduinen kan voor verschillende type fotoshoots zoals zwangerschappen, gezinnen en loveshoots. Wil je meer informatie over de prijzen en mogelijkheden of nog een aantal andere fotoshoots op de Soesterduinen zien? Vraag dan vrijblijvend mijn brochure aan via mijn contactformulier.

x
Daniëlla

Ontvang de brochure

Wil jij jouw zwangerschap en/of baby laten vastleggen? Ontvang vrijblijvend mijn brochure door het onderstaande formulier in te vullen.

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.