Fotoshoot op het strand van IJmuiden

Geniet van de wind in je haren, het zand tussen je tenen en een brede lach op je gezicht tijdens een fotoshoot op het strand. Vrij, ongedwongen en plezier zijn de gevoelens die voorop staan met professionele foto’s als resultaat.

Ravotten met de kinderen door het zand, pootjebaden met de liefde van je leven of een prachtig portret van jezelf. Allemaal momenten die we voor eeuwig kunnen vastleggen op beeld in slechts 20 minuten. Een keer iets anders dan een geforceerde glimlach naar het vogeltje of een selfie met het halve gezin.

fotoshoot gezin

My approach

Gezinsfotoshoot

De plekjes voor de minishoots gaan altijd snel, dus wees er op tijd bij

Selecteer onderaan de pagina jouw gewenste tijd en vul je gegevens in. Daarna ontvang je van mij een betaallink waarmee je jouw boeking definitief kunt maken.

Prepare for the photoshoot

Met een minigids vol tips om je voor te bereiden zoals outfitinspiratie!

Je ontvangt een minigids met tips om je te helpen voorbereiden. Daarnaast ontvang je ook een korte vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter leer kennen.

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Jullie komen naar het strand van IJmuiden waar we ongedwongen foto’s maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Kies jullie favoriete foto’s binnen twee weken na de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie van 30 tot 40 foto’s en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Het is mogelijk om achteraf extra foto’s bij te bestellen!

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album of harmonicaboekjes om cadeau te doen aan opa en oma.

"Wat zijn het mooie foto's geworden! Super bezit, echt nogmaals: DANK!"
- Josien
"Ik ben heel blij met het resultaat. Het is toch bijzonder om zulke prachtige foto's te hebben"
- Linda & Jasper
Previous slide
Next slide

De prijzen

Minishoot

€95
De minishoot bestaat ui:

Prijzen zijn inclusief btw.

Zwangerschap fotografie fine art fotograaf amersfoort

FAQ

Do you have any question?

Ja, je kunt je favoriete foto’s kiezen uit een online galerij.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie toegestuurd in een gallerij. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan de minishoot gewoon doorgaan.

Na betaling ontvang je een minigids vol tips en advies!

Book your spot

Selecteer zondag 4 september en kies een tijdstip.

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.