Fotoshoot gezin

Een relaxte fotoshoot van jullie gezin op een prachtige locatie in de natuur. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lifestyle gezinsfotoshoot bij jullie thuis te doen. 

Een ding is zeker: jullie hoeven niet te poseren! Quality time met je liefste dierbaren staat voorop en ondertussen leg ik de mooiste momenten voor jullie vast. Voor mij is de fotoshoot pas echt geslaagd als ik de nieuwe beste vriendin ben van jullie kids ;)!

fotoshoot gezin

Hoe het werkt

Gezinsfotoshoot

Neem contact op om te checken of ik nog een plekje heb.

Je ontvangt een mail met brochure en link naar mijn agenda. Hierin kun je zelf een dag en tijdstip selecteren die het beste uitkomt . 

Met een minigids vol tips zoals de mooiste locaties en outfitinspiratie!

De datum staat definitief vast na betaling van de sessieprijs! Je ontvangt vervolgens een minigids met tips om je te helpen voorbereiden.  

Wist je bijvoorbeeld al dat je gratis (zwangerschaps)jurken kunt lenen?

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Ik kom naar de afgesproken locatie toe om daar ongedwongen foto’s te maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Kies jullie favoriete foto’s binnen twee weken na de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie van +/- 40 foto’s en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album of harmonicaboekjes om cadeau te doen aan opa en oma.

"Wat ben ik blij dat we deze fotoshoot cadeau hebben gedaan aan onszelf. Dit moment nemen ze ons nooit meer af!"
- Marieke & Antonio

De prijzen

Gezin fotoshoot

€220
Het basispakket bestaat uit:

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Amersfoort. Alle reiskosten daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer.

familieshoot blaricum tafelbergheide

FAQ

Heb je vragen over een gezinsfotoshoot?

De gezinsfotoshoot kan het hele jaar door plaatsvinden. De voordelen van de lente, herfst en winter is dat het golden hour moment eerder op de dag is. Perfect als je met kleintjes gebruik wilt maken van prachtig licht!

Op dit moment heb ik nog geen eigen studio (#goals), maar gelukkig hebben we nog keuze zat. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige buitenlocatie, maar ook bij jullie thuis is er altijd wel een geschikte plek.

Na de boeking ontvangen jullie een minigids vol tips om jullie op weg te helpen.

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, mag je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je ontvangt van mij de brochure inclusief style- en locatie guide toe. Als jullie enthousiast zijn, prikken we een datum. Daarna stuur ik stuur je een korte, leuke vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter kan leren kennen. Je ontvangt de factuur na het reserveren van de datum.

Ik raad aan om minimaal 2 / 3 maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

Mijn thuisbasis is Amersfoort, maar ik fotografeer gerust op andere mooie plekken. Ik reis maximaal een uur voor lifestyle fotoshoots. Fotoshoots kunnen bij je thuis plaatsvinden of op een andere binnenlocatie, of in een mooie plek in de natuur. Favoriete plekken in Midden Nederland zijn bijvoorbeeld de Soesterduinen, Henshotermeer en Lage Vuursche.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan een buitenshoot gewoon doorgaan.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie van ongeveer 40 bewerkte foto’s toegestuurd in een gallery. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik lever foto’s af in kleur en ook een aantal in zwart wit. Ik maak altijd een weloverwogen keuze hierin. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde foto in zwart wit ontvangt en een andere foto in zowel zwart wit als kleur.

Ik zoek eerst alle foto’s uit. Na het sorteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan, waar nodig, een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen etc. Ik leg mensen het liefst vast zoals zij zijn en ben geen voorstander van iemand ‘dunner maken’ in Photoshop. Hier en daar een wondje of puistje wegwerken doe ik wel ;).

Wil je boeken?

Vraag meer info aan en ontvang de brochure voor een fotoshoot van het gezin

Je ontvangt binnen een uur al reactie! 

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.