Loveshoot aanbieding september

Boek nu met 50% korting!

Gefeliciteerd; jullie gaan trouwen! Het plannen van jullie bruiloft staat op het punt te beginnen. Hoe leuk is het om niet alleen jullie trouwdag, maar ook jullie verloving te laten vastleggen met een loveshoot. 

PS: Als ik ook jullie bruiloft mag fotograferen, dan krijg je de kosten van de loveshoot weer terug! 

loveshoot fotoshoot apeldoorn

Hoe het werkt

Boek nu de speciale september actie

Neem contact op en ontvang een linkje naar in agenda om een loveshoot te boeken in september

Met een minigids vol tips om je voor te bereiden zoals outfitinspiratie!

Je ontvangt een minigids met tips om je te helpen voorbereiden. Daarnaast ontvang je ook een korte vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter leer kennen.

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Ik kom naar de afgesproken locatie toe om daar ongedwongen foto’s te maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Kies jullie favoriete foto’s binnen twee weken na de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie van +/- 40 foto’s en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album en meer

We vinden het geweldig hoeveel speciale momenten Daniëlla heeft vastgelegd. Hoe geweldig ze ons eruit heeft laten zien! En hoe we op het moment zelf op ons gemak waren. Bij het zien van de foto's bleven we maar zeggen, "ok, dat is mijn favoriet," en "die moeten we inlijsten".
- Thomas & Elaine
"Bedankt voor de sneak preview. Super mooie foto’s… We werden allebei weer erg emotioneel van…. Zo benieuwd naar de rest. "
- Richard & Barbara
Previous slide
Next slide

De aanbieding

€147 i.p.v. €295
Het basispakket bestaat uit:

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Amersfoort. Alle reiskosten daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer.

PS: Als ik ook jullie bruiloft mag fotograferen, dan krijg je de kosten van de loveshoot weer terug! 

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

De loveshoot is het mooist rond zonsondergang! In september is dat rond 

Op dit moment heb ik nog geen eigen studio (#goals), maar gelukkig hebben we nog keuze zat. 

Na de boeking ontvangen jullie een minigids vol tips om jullie op weg te helpen.

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, mag je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je ontvangt van mij een linkje naar mijn agenda waar je een plekje kunt boeken.

Daarna stuur ik stuur je een minigids en korte, leuke vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter kan leren kennen. Je ontvangt de factuur na het reserveren van de datum.

Mijn thuisbasis is Amersfoort, maar ik fotografeer gerust op andere mooie plekken. Ik reis maximaal een uur voor lifestyle fotoshoots. Fotoshoots kunnen bij je thuis plaatsvinden of op een andere binnenlocatie, of in een mooie plek in de natuur. Favoriete plekken in Midden Nederland zijn bijvoorbeeld de Soesterduinen, Henshotermeer en Lage Vuursche.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan een buitenshoot gewoon doorgaan.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie van ongeveer 40 bewerkte foto’s toegestuurd in een gallery. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik lever foto’s af in kleur en ook een aantal in zwart wit. Ik maak altijd een weloverwogen keuze hierin. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde foto in zwart wit ontvangt en een andere foto in zowel zwart wit als kleur.

Ik zoek eerst alle foto’s uit. Na het sorteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan, waar nodig, een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen etc. Ik leg mensen het liefst vast zoals zij zijn en ben geen voorstander van iemand ‘dunner maken’ in Photoshop. Hier en daar een wondje of puistje wegwerken doe ik wel ;).

Let's make this happen!

Boek nu de loveshoot september actie

Je ontvangt binnen een uur al reactie!

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.