Herfst minishoot in Amersfoort

26 oktober 2022 | Henschotermeer | Tussen 15:00 en 18:30 uur

Het is weer tijd voor een minishoot! En dit keer op woensdag 26 oktober als de kleuren al prachtig bruin en rood kleuren.

De shoot zal plaatsvinden bij het prachtige Henschotermeer. De minishoot is perfect voor gezinsshoot tot 5 personen, loveshoot, verlovingsshoot en een zwangerschapsshoot.

fotoshoot gezin

Hoe het werkt

Gezinsfotoshoot

De plekjes voor de minishoots gaan altijd snel, dus wees er op tijd bij

Vul onderaan de pagina het contactformulier in en ontvang toegang tot de online kalender waar je een tijdslot kunt reserveren.

Bereid je voor op de shoot

Met een minigids vol tips om je voor te bereiden zoals outfitinspiratie!

Je ontvangt een minigids met tips om je te helpen voorbereiden. Daarnaast ontvang je ook een korte vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter leer kennen.

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Jullie komen naar het strand van IJmuiden waar we ongedwongen foto’s maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie van 20 foto’s en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Het is mogelijk om achteraf extra foto’s bij te bestellen!

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album of harmonicaboekjes om cadeau te doen aan opa en oma.

"Wat zijn het mooie foto's geworden! Super bezit, echt nogmaals: DANK!"
- Josien
"Ik ben heel blij met het resultaat. Het is toch bijzonder om zulke prachtige foto's te hebben"
- Linda & Jasper
Vorige slide
Volgende slide

De prijzen

Minishoot

€125
De minishoot bestaat uit:

Je kunt achteraf extra digitale foto’s, albums of losse prints bijbestellen. Prijzen zijn inclusief btw.

Zwangerschap fotografie fine art fotograaf amersfoort

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Ja, je kunt je favoriete foto’s kiezen uit een online galerij.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie toegestuurd in een gallerij. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan de minishoot gewoon doorgaan.

Na betaling ontvang je een minigids vol tips en advies!

Reserveer je plekje

Wanneer: Woensdag 26 oktober 2022
Waar: Henschotermeer
Hoelaat: Je kunt een tijdslot kiezen tussen 15:00 en 18:30 uur

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.