Moederdag fotoshoot 2023

Zondag 14 mei - Soesterduinen - Amersfoort

Ein-de-lijk professionele foto’s waar jullie allemaal op staan! Want 9 van de 10 keer maakt mama de foto en ontbreekt er altijd wel een gezinslid.

Ravotten met de kinderen, het zand tussen je tenen en een brede lach op je gezicht tijdens een fotoshoot voor moederdag. Vrij, ongedwongen en plezier zijn de gevoelens die voorop staan met prachtige foto’s als resultaat. En dat binnen 15 minuten! Perfect voor jonge kinderen die snel weer verder willen met spelen.

fotoshoot gezin

Speciaal voor gezinnen en zwangere vrouwen die mooie foto’s willen voor nu én later

Hoe het werkt

Gezinsfotoshoot

Selecteer de gewenste datum en tijdslot onderaan de pagina.

Let op: vol = vol. 

Met een minigids vol tips zoals outfitinspiratie!

Jullie gekozen tijdslot staat definitief vast na betaling! Je ontvangt vervolgens een minigids met tips om je te helpen voorbereiden. 

Daarnaast ontvang je ook een korte vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter leer kennen.

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Ik kom naar de afgesproken locatie toe om daar ongedwongen foto’s te maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Kies jullie favoriete foto’s binnen een week na de shoot (nog lekker op tijd voor moederdag).

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album of harmonicaboekjes om cadeau te doen aan opa en oma.

"Wat zijn het mooie foto's geworden! Super bezit, echt nogmaals: DANK!"
- Josien
"Ik ben heel blij met het resultaat. Het is toch bijzonder om zulke prachtige foto's te hebben"
- Linda & Jasper
"Daniella maakt fantastisch mooie foto's! En dat niet alleen: ze is communicatief sterk, betrouwbaar, heel erg gezellig en ze heeft veel geduld - wat handig is als je met een baby op de foto wil. We hebben een newborn shoot en twee family shoots met haar gehad. Alledrie heel erg anders qua locatie, maar je ziet Daniella's stijl overal duidelijk in terug. Een serene, maar 'losse' manier van fotograferen. De producten die ze kan leveren naast fotoalbums, zijn ook erg leuk!"
- Amber, Sam en baby Lenn
Vorige slide
Volgende slide

De prijzen

Moederdag fotoshoot 2023

€125
Het pakket bestaat uit:

De prijs is inclusief btw.

familieshoot blaricum tafelbergheide

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Dat kan als jullie twee tijdsloten achter elkaar boeken. In 15 minuten kan ik prachtige gezinsfoto’s maken, maar voor meer familieleden heb ik meer tijd nodig.

Uiteraard krijgen jullie dan 10 foto’s i.p.v. 5 foto’s.

Ja, je kunt je favoriete foto’s kiezen uit een online galerij.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie toegestuurd in een gallerij. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan de minishoot gewoon doorgaan.

Na betaling ontvang je een minigids vol tips en advies!

Boek jouw tijdslot in de kalender hieronder