Moederdag fotoshoot 2023

Geniet van de wind in je haren, het zand tussen je tenen en een brede lach op je gezicht tijdens een fotoshoot voor moederdag. Vrij, ongedwongen en plezier zijn de gevoelens die voorop staan met professionele foto’s als resultaat.

Ravotten met de kinderen door het zand, pootjebaden met de liefde van je leven of een prachtig portret van jezelf. Allemaal momenten die we voor eeuwig kunnen vastleggen op beeld in slechts 20 minuten. Een keer iets anders dan een geforceerde glimlach naar het vogeltje of een selfie met het halve gezin.

fotoshoot gezin
"Wat zijn het mooie foto's geworden! Super bezit, echt nogmaals: DANK!"
- Josien
"Ik ben heel blij met het resultaat. Het is toch bijzonder om zulke prachtige foto's te hebben"
- Linda & Jasper
Previous
Next

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Ja, je kunt je favoriete foto’s kiezen uit een online galerij.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie toegestuurd in een gallerij. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan de minishoot gewoon doorgaan.

Na betaling ontvang je een minigids vol tips en advies!

Meld je aan voor de wachtlijst

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg als eerste de kans om deze en andere minishoots te boeken!