Leer mij beter kennen!

Hi, ik ben Daniëlla en je vindt mij vaak achter de camera. Ik woon in Amersfoort samen met mijn verloofde Stefan (hij haat deze titel, haha) en onze dochter Stella.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik dol op fotografie, momenten met mijn familie en vrienden en romcoms. Ik vind het heerlijk om oude foto’s terug te kijken van vroeger. En sinds sommige dierbaren er helaas niet meer zijn, zijn deze foto’s nog waardevoller geworden. Het is dus geen wonder dat familiefotografie mijn hart heeft gestolen!

Ik doe niets liever dan het bevriezen van een moment in een eeuwige herinnering! En wie weet mag ik dat ook voor jullie doen.

Daniella Christina

Mijn inspiratiebron

lifestyle newborn shoot

Waarom ik doe wat ik doe

Een foto is meer dan alleen een product; het is een herinnering, een belangrijke gebeurtenis, een fijn moment en een gevoel. Het is een manier om de tijd even stil te zetten en naarmate de tijd verstrijkt worden foto’s alleen maar waardevoller.

Mijn inspiratie haal ik uit relaties, mensen en hun verhalen. Ik probeer als een kind te kijken die de wereld voor het eerst ontdekt. Met deze blik is alles bijzonder; bedenk maar eens hoe een baby zijn eigen voetjes voor het eerst ontdekt.

Beelden die over 10 jaar nog mooi zijn in stijl en kwaliteit zijn daarom ook ontzettend belangrijk voor mij als fotograaf. Om dit te bereiken probeer ik altijd een verhaal te vertellen in beelden én fotografeer ik met een professionele camera. Het resultaat? Jullie unieke verhaal in beeld met prachtige portretten, details en spontane momenten.

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.