Lifestyle newborn shoot

Tijdens een lifestyle newborn shoot staat jullie kleine spruit helemaal centraal. Uiteraard zijn prachtige foto’s van het gezin samen ook onderdeel. Gelukkige, kersverse ouders, maar ook trotse broers en zussen.

De newborn shoot is vooral relaxed in jullie eigen omgeving. Ook voor jullie kindje staat comfort voorop. Geen onnatuurlijke houdingen, maar juist de momenten die jullie samen in het begin beleven. Knuffels, details in de kinderkamer en de verliefde blikken.

lifestyle newborn shoot

Hoe het werkt

lifestyle newborn shoot

Neem contact op om te checken of ik nog een plekje heb voor een lifestyle newborn shoot.

We plannen de lifestyle newborn fotografie tussen de 2de en 3de week na de geboorte. Komt jouw kleine later dan de uitgerekende datum, dan verzetten we de shoot naar een andere dag.

Het is ook mogelijk om een fotoshoot te boeken als je baby al wat ouder is. Samen met de favoriete knuffel op de foto en spelen om de grootste lach tevoorschijn te toveren.

Met een minigids vol tips zoals de mooiste locaties en outfitinspiratie!

De datum staat definitief vast na betaling van de sessieprijs! Je ontvangt vervolgens een minigids met tips om je te helpen voorbereiden.  

Wist je bijvoorbeeld al dat je gratis (zwangerschaps)jurken kunt lenen?

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Ik kom naar jullie huis toe om daar knusse foto’s te maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Kies jullie favoriete foto’s binnen twee weken na de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie van +/- 40 foto’s en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album of harmonicaboekjes om cadeau te doen aan opa en oma.

"Ik heb maar 1 woord, WAUW! Je hebt absoluut het mooiste uit ons gehaald, ik ben volledig verliefd! Bedankt, bedankt, bedankt! Er zijn heel wat traantjes gevloeid!"
- Karin & Niels

De pakketten

Basispakket

€395
Een lifestyle newborn shoot bestaat uit:

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Amersfoort. Alle reiskosten daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer.

Voor shoots in het weekend geldt er een extra toeslag van €20,-.

lifestyle newborn shoot
Baby fotografie

Combinatiepakket

5 extra foto's cadeau

€770
Het combinatiepakket bestaat uit:

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Amersfoort. Alle reiskosten daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer.

Voor shoots in het weekend geldt er een extra toeslag van €20,-.

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

De newbornshoot vindt plaats in de eerste maand na de geboorte. Wanneer jullie mij boeken plannen we alvast een datum o.b.v. de uitgerekende datum. Mocht de kleine toch eerder of later komen, dan kunnen we indien gewenst altijd nog een andere datum kiezen.

Over het algemeen vindt een newborn shoot altijd plaats bij jullie thuis. Ook is het lekker warm, rustig en comfortabel. Het voordeel van een baby shoot thuis is ook dat je alles bij de hand hebt. Wil je even voeden? Geen probleem. Moet de baby verschoond worden of is er plotseling een setje kleding onder gespuugd? Dan is dit thuis heel makkelijk op te lossen. Ook kan het leuk zijn een aantal foto’s te maken in het babykamertje.

Vanaf ongeveer drie maanden kun je er ook voor kiezen om een fotoshoot op locatie te doen. 

Na de boeking ontvangen jullie een minigids vol tips om jullie op weg te helpen.

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, mag je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je ontvangt van mij de brochure inclusief style- en locatie guide toe. Als jullie enthousiast zijn, prikken we een datum. Daarna stuur ik stuur je een korte, leuke vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter kan leren kennen. Je ontvangt de factuur na het reserveren van de datum.

Ik raad aan om minimaal 2 / 3 maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

Mijn thuisbasis is Amersfoort, maar ik fotografeer gerust op andere mooie plekken. Ik reis maximaal een uur voor lifestyle fotoshoots. Fotoshoots kunnen bij je thuis plaatsvinden of op een andere binnenlocatie, of in een mooie plek in de natuur. Favoriete plekken in Midden Nederland zijn bijvoorbeeld de Soesterduinen, Henshotermeer en Lage Vuursche.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie van ongeveer 40 bewerkte foto’s toegestuurd in een gallery. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik lever foto’s af in kleur en ook een aantal in zwart wit. Ik maak altijd een weloverwogen keuze hierin. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde foto in zwart wit ontvangt en een andere foto in zowel zwart wit als kleur.

Ik zoek eerst alle foto’s uit. Na het sorteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan, waar nodig, een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen etc. Ik leg mensen het liefst vast zoals zij zijn en ben geen voorstander van iemand ‘dunner maken’ in Photoshop. Hier en daar een wondje of puistje wegwerken doe ik wel ;).

Wil je boeken?

Reserveer een plekje en laat jouw bijzondere moment vastleggen.

Op basis van de uitgerekende datum bepalen we alvast een datum voor de lifestyle newborn shoot. Mocht het kindje eerder of later komen, dan kunnen we de fotoshoot altijd nog in overleg verplaatsen.

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.