Kleurrijke trouwfotografie

Echte kleuren, spontane momenten met oog voor details

Gefeliciteerd; jullie gaan trouwen! Het plannen van jullie bruiloft is begonnen. Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf met oog voor details en een vleugje romantiek met tijdloze foto’s als resultaat? Dan ben je hier op de juiste plek.

De spanning tijdens de voorbereidingen, de trotse blik van jullie ouders, een traantje tijdens de ceremonie en vooral het schaterlachen tijdens de speechen. Dit is maar een kleine selectie van alle momenten en emoties die jullie op de trouwdag beleven. Momenten die jullie bewust mee maken, maar ook de momenten die net langs jullie heen gaan. Met de trouwfoto’s herleef je de dag opnieuw op het moment dat jullie het trouwalbum openslaan.

Trouwen kasteel de hooge vuursche fotograaf

Prijzen trouwfotografie

De trouwdag

€1.500 

De trouwdag + het feest

€2.300

Upgrades: Extra fotografie per uur (€150,-) | Tweede fotograaf | Combinatie met videograaf | Luxe handgemaakte trouwalbum

Alle pakketten zijn inclusief

  • Welkomstgids vol tips over groepsfoto’s, jullie draaiboek en meer

  • Binnen vier weken  al jullie trouwfoto’s

  • Een kleine preview binnen een week
  • Mijn passie voor fotografie en bruiloften op bijzondere locaties

  • Reiskosten binnen Nederland

  • Btw

Werkwijze

fine art trouwfotografie villa bakhuis

Ben je benieuwd of jullie datum nog vrij is?

Neem dan contact op en ik laat het jullie zo snel mogelijk weten! Je kunt nu boeken voor 2024 en 2025.

De meeste bruidsparen boeken een half jaar tot een jaar van te voren!

In Amersfoort of online

Zijn jullie enthousiast over mijn werk en is jullie datum nog vrij? Dan plannen we binnen twee weken een kennismaking in. Dit gebeurt vaak in een gezellig koffietentje waar we lekker relaxt alles kunnen doorspreken en ik jullie meer kan vertellen over fine-art trouwfotografie. Liever online? Dat kan natuurlijk ook.

Omdat geen een bruiloft hetzelfde is

Na onze kennismaking maak ik een offerte op maat voor jullie. Voelen we alle drie een klik en zijn jullie akkoord met de prijs? Dan maak ik de rest voor jullie in orde om de boeking definitef te maken.

Alvast wennen aan de camera en mooie foto’s voor later

De meeste koppels kiezen voor een loveshoot. Zo kunnen jullie alvast wennen aan de camera, maar daarnaast is het ook nog eens handig. Je kunt de foto’s gebruiken op jullie trouwsite, de uitnodigingen, de bedanktkaartjes voor gasten of als toffe slideshow op de bruiloft. 

Ongeveer 4 tot 6 weken voor de bruiloft plannen we nog een meeting in.

We bespreken jullie tijdlijn, de wensen en de belangrijkste details. Zo weten we van elkaar wat we kunnen verwachten. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om al jullie vragen te stellen (dit mag sowieso altijd tussendoor).

Woehoe eindelijk is het zover! Vandaag geven jullie elkaar het ja-woord.

Deze stap is ontzettend simpel: jullie genieten en ik leg alles vast.

Nieuwsgierig? Dat snap ik. Ik ga dus meteen aan de slag met jullie foto’s.

Binnen een week ontvang je een preview en binnen twee maanden na de bruiloft ontvang je de link naar jullie online galerij. Handig, want zo kun je de foto’s ook met jullie gasten delen.

Van digitaal naar papier. 

Als je voor mij kiest als jullie trouwfotograaf ontvang je altijd een album cadeau. Gewoon omdat ik het belangrijk vind dat jullie belangrijkste dag niet ergens op een harde schijf belandt. Samen kiezen we jullie favoriete foto’s uit en ga ik aan de slag met een design. 

We vinden het geweldig hoeveel speciale momenten Daniëlla heeft vastgelegd. Hoe geweldig ze ons eruit heeft laten zien! En hoe we op het moment zelf op ons gemak waren. Bij het zien van de foto's bleven we maar zeggen, "ok, dat is mijn favoriet," en "die moeten we inlijsten".
- Mirte & Michael
"Bedankt voor de sneak preview. Super mooie foto’s… We werden allebei weer erg emotioneel van…. Zo benieuwd naar de rest. "
- Richard & Barbara
Previous slide
Next slide

We zijn een match als

fine art trouwfotografie

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Binnen een week ontvang je de eerste preview van 15 tot 20 foto’s. Daarna ga ik aan de slag met de rest. Binnen twee maanden na jullie bruiloft ontvangen jullie alle foto’s in een online galerij!

Tijdens onze kennismaking laat ik al een aantal voorbeeld tijdlijnen zien! Iedere bruiloft is anders, maar ik denk graag met jullie mee. 

Ja, dat kan in het laagseizoen of als het gaat om een last-minute aanvraag! Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ai, er staat regen in de weersvoorspelling. Dat kan helaas gebeuren, maar gelukkig is er altijd wel een oplossing te vinden. 

Ik raad altijd aan om nu al na te denken over een plan B. Zo schiet je niet in de stress om last-minute nog wat anders te bedenken. Uiteraard denk ik graag met jullie mee.

Ja, bij een huwelijk krijg je altijd een trouwalbum cadeau. Het is een moment om jullie dag te herleven. In de nabije toekomst, maar ook zeker later heeft het een meerwaarde!

Trouwalbum laten maken

Zijn jullie al getrouwd en wil je alleen een album laten maken? Dat kan! Bekijk hier alle informatie en laat een luxe trouwalbum maken.

Een fine art trouwfotograaf legt jullie dag vast net zoals een journalistieke of documentaire fotograaf, maar doet dat net even anders. Met subtiele aanwijzingen worden jullie foto’s net wat mooier en romantischer!

Daarnaast is de lichte en tijdloze stijl van de beelden ook kenmerkend voor dit type fotografie.

Stuur me een berichtje

Hebben jullie nog vragen of wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact op. Ik vertel jullie graag meer over mijn werkwijze en hoor natuurlijk graag al jullie plannen voor de grote dag.