Luxe trouwalbum laten maken

Misschien herken je jezelf wel in het volgende:

10 redenen om te kiezen voor een luxe trouwalbum

"Ieder jaar pakken we ons trouwalbum erbij om de dag te herleven. Super waardevol!"
- Mirjan & Job
"We zijn ontzettend blij met de prachtige kwaliteit! Daarnaast hadden wij gewoon geen tijd om het zelf te regelen."
- Henk & Myra
Vorige slide
Volgende slide

Kosten om een trouwalbum te laten maken

De kosten zijn afhankelijk van jullie wensen. We starten met het ontwerpen van een basisalbum bestaande uit 30 pagina’s. Pas na het definitieve ontwerp hoef je een keuze te maken voor de grootte van het album en de kleuren (met een keuze uit meer dan 50 kleuren).

Je kunt al een luxe trouwalbum laten maken vanaf €495,-. 

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Ja jullie mogen hier zeker in mee denken. Ik vraag altijd om een selectie van 30 foto’s die echt niet mogen ontbreken in het album.

Daarna ga ik aan de slag met het ontwerp met uiteraard nog veel meer foto’s erin. Tijdens een videomeeting lopen we samen door het ontwerp heen zodat we direct jullie wensen en wijzigingen kunnen doorvoeren.

Hoeveel foto’s komen er in het trouwalbum?

Dit is volledig afhankelijk van het aantal pagina’s in het trouwalbum. Een luxe trouwalbum bestaat altijd uit 30 pagina’s met gemiddeld 70 tot 100 foto’s. 

Wil je meer foto’s? Dan kun je ervoor kiezen om extra pagina’s toe te voegen aan het album.

Voor de luxe trouwalbums werk ik samen met een Nederlandse leverancier. Zij binden de trouwalbums met de hand en gebruiken papier die de kleuren van de foto’s het beste uit laten komen.

Helaas kun je als particuliere consument niet bij hen bestellen.

Ja, het is jullie album en er is voldoende keuze om het helemaal aan te passen naar jullie smaak. Denk hierbij aan materiaal (linnen of velvet), kleur, met of zonder opbergdoos, jullie namen gegraveerd etc. 

Uiteraard kan ik hierin met jullie meedenken en advies geven.

Jullie ontvangen binnen een week het eerste ontwerp die we samen doorspreken tijdens een videomeeting van 1 tot 2 uur. Zo komen we direct tot een definitieve versie. 

Vervolgens bespreken we alle keuzes m.b.t. de buitenkant van het album zoals materialen, kleuren etc. Zodra jullie een definitieve go geven, bestel ik het album bij mijn leverancier. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 4 en 6 weken, omdat de albums met de hand gemaakt worden.

Let's make this happen!

Willen jullie een trouwalbum laten maken? Of willen jullie de brochure met meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.