Zwangerschapsshoot buiten of bij jullie thuis

Misschien ben je in verwachting van jullie eerste kindje, of wordt er al iemand in jullie gezin grote zus of broer. Hoe dan ook, iedere zwangerschap is een bijzondere periode. Met een prachtige zwangerschapsshoot leggen we deze herinnering vast op beeld.

Zwangerschapsshoot heide

Hoe het werkt

zwangerschapsshoot buiten

Neem contact op om te checken of ik nog een plekje heb.

De zwangerschapsshoot vindt meestal plaats als je tussen de 30 en 34 weken zwanger bent. Mocht je toch eerder of later de shoot willen plannen, dan kan dat uiteraard!

Met een minigids vol tips zoals de mooiste locaties en outfitinspiratie!

De datum staat definitief vast na betaling van de sessieprijs! Je ontvangt vervolgens een minigids met tips om je te helpen voorbereiden.  

Wist je bijvoorbeeld al dat je gratis (zwangerschaps)jurken kunt lenen?

Eindelijk is het tijd voor het leukste gedeelte. Kom maar op met die droomfoto’s!

Let’s the fun begin! Ik kom naar de afgesproken locatie toe om daar ongedwongen foto’s te maken. Met leuke opdrachtjes die jullie vooral samen uitvoeren, wordt de shoot lekker informeel en vooral leuk. Het is echt een moment die jullie samen beleven zonder te veel te hoeven poseren.

Kies jullie favoriete foto’s binnen twee weken na de shoot.

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto’s. Ik maak een selectie van +/- 40 foto’s en bewerk deze in mijn stijl (zoals alle foto’s die je hier op de website ziet). Uit deze selectie kies je vervolgens zelf jullie lievelingsfoto’s. Deze ontvang je als digitale bestanden in hoge resolutie.

Laat je favoriete foto’s omzetten in een blijvende herinnering met prachtige producten.

We hebben tegenwoordige honderden digitale foto’s. Check maar eens hoeveel je er al op jouw mobiel hebt staan. Zonde, want je kijkt ze bijna nooit meer terug en het laten drukken in hoogwaardige kwaliteit schiet er negen van de tien keer vaak bij in.

Ik bied daarom de optie aan om printproducten van een professionele drukken af te nemen. Denk hierbij aan prachtige inlijstingen, een album of harmonicaboekjes om cadeau te doen aan opa en oma.

"Ik heb maar 1 woord, WAUW! Je hebt absoluut het mooiste uit ons gehaald, ik ben volledig verliefd! Bedankt, bedankt, bedankt! Er zijn heel wat traantjes gevloeid!"
- Karin & Niels

De pakketten

Basispakket

€375
De basis zwangerschapsshoot bestaat uit:

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Amersfoort. Alle reiskosten daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer.

zwangerschapsshoot golden hour
zwangerschapsshoot amersfoort

Combinatiepakket

5 extra foto's cadeau

€770
Het combinatiepakket bestaat uit:

Prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Amersfoort. Alle reiskosten daarbuiten bedragen €0,35 per gereden kilometer.

FAQ

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

De zwangerschapsshoot vindt in de 30ste – 36ste week plaats. De meeste stellen kiezen ervoor om ’s avonds met het golden hour te boeken, maar met (kleine) kinderen is de ochtend of middag natuurlijk ook een optie. Samen kijken we wat het beste in onze agenda’s past.

Er zijn ontzettend veel opties. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige buitenlocatie, bij jullie thuis of bij mij in de studio (vanaf maart 2023). Dit is ook een mooi moment voor boudoir (blote buik) foto’s. Mag wel, moet niet ;)!

Na de boeking ontvangen jullie een minigids vol tips om jullie op weg te helpen.

Wanneer je een fotoshoot wilt boeken, mag je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je ontvangt van mij de brochure inclusief style- en locatie guide toe. Als jullie enthousiast zijn, prikken we een datum. Daarna stuur ik stuur je een korte, leuke vragenlijst zodat ik jullie alvast een beetje beter kan leren kennen. Je ontvangt de factuur na het reserveren van de datum.

Ik raad aan om minimaal 2 / 3 maanden vooraf te boeken zodat je verzekerd bent van een plekje. Je mag natuurlijk altijd proberen om last minute een shoot te boeken.

Mijn thuisbasis is Amersfoort, maar ik fotografeer gerust op andere mooie plekken. Ik reis maximaal een uur voor lifestyle fotoshoots. Fotoshoots kunnen bij je thuis plaatsvinden of op een andere binnenlocatie, of in een mooie plek in de natuur. Favoriete plekken in Midden Nederland zijn bijvoorbeeld de Soesterduinen, Henshotermeer en Lage Vuursche.

Ik heb een app die heel nauwkeurig de weersverwachting meet, deze houd ik in de gaten. Bij bewolking kan een buitenshoot gewoon doorgaan.

Na afloop van de fotoshoot selecteer en bewerk ik de foto’s. Vervolgens krijg je binnen 2 weken een selectie van ongeveer 40 bewerkte foto’s toegestuurd in een gallery. Uit die foto’s mag je je lievelingsfoto’s uitkiezen. Wil je graag meer foto’s afnemen dan in het pakket zitten? Dan kun je extra foto’s bijbestellen.

De foto’s zijn in hoge resolutie te downloaden. Ook is er een shop met mooie afdrukken beschikbaar waar je de mooiste prints kunt bestellen.

Ik lever foto’s af in kleur en ook een aantal in zwart wit. Ik maak altijd een weloverwogen keuze hierin. Soms komen foto’s mooier tot zijn recht in zwart wit, soms in kleur en soms kan het allebei. Het kan dus voorkomen dat je een bepaalde foto in zwart wit ontvangt en een andere foto in zowel zwart wit als kleur.

Ik zoek eerst alle foto’s uit. Na het sorteren bewerk ik de mooiste foto’s in Lightroom. Denk hierbij aan, waar nodig, een kader uitsnijden, foto rechtzetten, het licht bijstellen etc. Ik leg mensen het liefst vast zoals zij zijn en ben geen voorstander van iemand ‘dunner maken’ in Photoshop. Hier en daar een wondje of puistje wegwerken doe ik wel ;).

Wil je een zwangerschapsshoot boeken?

Vraag meer info aan en laat jouw bijzondere moment vastleggen.

Op basis van de uitgerekende datum bepalen we de datum voor jullie zwangerschapsshoot. 

Speciale moederdagsactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis harmonicaboekje bij de moederdagshoot.